Nieuwe postgraduaten en permanente vorming in de GGZ

In het academiejaar 2021-2022 starten we met nieuwe postgraduaten en permanente vorming in de GGZ.

 

We richten 2 nieuwe interdisciplinaire postgraduaten in GGZ in: een op de doelgroep kinderen en jongeren en een ander op de doelgroep volwassenen en ouderen. Voor mensen uit het werkveld.

Voor kinderen en jongeren is Hilde Rombauts hilde.rombauts@ucll.be coördinator: https://www.ucll.be/studeren/interessegebieden/gezondheid/verder-studeren-gezondheid/postgraduaat-gespecialiseerd-geestelijke-gezondheidszorg-kinderen-en-jongeren.

Voor volwassenen en ouderen is Bart Loonbeek bart.loonbeek@ucll.be coördinator: https://www.ucll.be/studeren/interessegebieden/gezondheid/verder-studeren-gezondheid/postgraduaat-gespecialiseerd-geestelijke-gezondheidszorg-volwassenen-en-ouderen. (er steekt terug een module herstelondersteunende zorg in voor jou 😊)

 

We richten  ook een postgraduaat advanced health in waarin je uit verschillende OPO’s kan kiezen en waar geen werkervaring voor nodig is.

Je kan al op de website van UCLL: https://www.ucll.be/studeren/interessegebieden/gezondheid/verder-studeren-gezondheid kijken voor wat meer informatie. Ook andere postgraduaten Gezondheid kunnen interessant zijn.

Geplaatst in Aankondiging, Opleiding.