EVENT GEANNULEERD: Studiedag 9/11 “Personen met een verstandelijke beperking en psychische problemen: een specifieke aanpak?”

Tot onze spijt moeten we onze studiedag van dinsdag 9 november rond personen met een verstandelijke beperking (locatie: UPC KU Leuven, campus Kortenberg) annuleren.

Tot gisteren waren we in de overtuiging deze studiedag alsnog te laten doorgaan mits naleving van enkele essentiële veiligheidsmaatregelen…

Naar aanleiding van de toenemende COVID-cijfers, de uitgestelde zorg in ziekenhuizen (stijgend aantal bedden op intensieve dienst), lokale uitbraken in VAPH- en GGZ-voorzieningen, evenals de oproep van minister Frank Vandenbroucke deze voormiddag hebben we na wijs beraad rond de middag besloten onze studiedag van dinsdag 9/11 te annuleren…

Het was geen gemakkelijke, maar ons inziens wel een juiste beslissing… In de huidige omstandigheden vinden wij het vandaag niet meer verantwoord om onze studiedag te laten door gaan… Onze excuses hiervoor, wij hopen op uw begrip. We hopen dezelfde studiedag te kunnen organiseren op donderdag 31/03/2022 (datum nog onder voorbehoud) op dezelfde locatie.

Wat al betaalde inschrijvingsgelden betreft, zullen wij na 15/11 (cf. nog binnenkomende gelden de komende dagen) een oplijsting maken en eenieder zijn inschrijvingsgeld terug betalen. Voor opgestelde facturen zullen wij een creditnota opstellen.

Aarzel niet van mij te contacteren i.g.v. vragen en/of reflecties.

Hou het gezond, hopelijk tot in 2022!

Met vriendelijke groeten,

Dirk Hellemans
Regiocoördinator Vlaams-Brabant
dirk.hellemans@overlegplatformgg.be
0486 15 23 82

Geplaatst in Aankondiging en getagd met , .