VLOGG Verbindingsdag (23/09): enkele sfeerbeelden

Op vrijdag 23 september 2021 hield het Vlaams Overlegplatform Geestelijke Gezondheid zijn eerste verbindingsdag na de fusie van de vijf provinciale overlegplatformen die nu samen het VLOGG vormen. Een verbindingsdag die al in 2020 had moeten plaatsvinden, maar vanwege de coronapandemie meermaals werd uitgesteld.

Het Overlegplatform zorgde voor de omkadering — een tot de verbeelding sprekende lokatie in een stukje Leuvens industrieel erfgoed (hal5.be), een foodtruck (El Burro Fantastico) om de innerlijke mens te versterken, een lezing over verbinding op de werkvloer door Dominique Renders van De Hefboom (www.dehefboom.be), en als afsluiter een verrassingsact in de vorm van mentalist Piet Kusters (www.pietkusters.com).

Maar het belangrijkste element op een verbindingsdag zijn uiteraard de mensen zelf, waarvan er velen voor de eerste keer sommige collega’s in levende lijve ontmoetten. Afgaand op de ontvangen feedback kunnen we stellen dat dit deugd heeft gedaan, na alle televergaderingen en lockdowns. Een sterke, verbonden organisatie vormen na een fusie is geen eenvoudige taak, zeker in de omstandigheden van het voorbije jaar. Maar: geen sterker merk dan lachende gezichten!

Voor wie zelf wil oordelen: enkele sfeerbeelden…

Geplaatst in Evenement, Nieuws en getagd met , , , .