Te Gek!? maakt van het hoofd een zaak

“Al twee jaar werkt en creëert Te Gek!? samen met vijf organisaties onder één dak binnen het Steunpunt Geestelijke Gezondheid.

Vanaf 10 februari 2021 treedt het Steunpunt Geestelijke Gezondheid als geheel naar buiten onder de naam ‘Te Gek!?’. Met de baseline “maakt van het hoofd een zaak” willen we door te versterken, verbinden en vernieuwen samen de toekomst van de geestelijke gezondheidszorg aanpakken.”


Deze vernieuwing werd ingezet met een livestream vanuit het toepasselijk uitgedoste Atomium.

Herbekijk de livestream via tegek.be


Naast het bespreekbaar maken van geestelijke gezondheid zal het verruimde Te Gek!? nu ook inzetten op een humane geestelijke gezondheidszorg met tal van uitgerolde activiteiten en nieuwe initiatieven.

Denk hierbij aan het ontwikkelen van methodieken en praktijkondersteuning, kwartiermaken, buddywerking, herstelacademie, herstelplatform, Open Dialogue, De ZorgSamen, het organiseren van congressen …

Voor Te Gek!? is geestelijke gezondheid essentieel. Door de krachten van verschillende organisaties te bundelen en elkaar te versterken is Te Gek!? hét aanspreekpunt wat betreft geestelijke gezondheid.

 

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .