LIMBURG: PZ Asster zoekt Klinisch psycholoog of klinisch orthopedagoog (60%, contract van bepaalde duur, met optie tot verlenging)

Klinisch psycholoog of klinisch orthopedagoog voor afdeling De Zeilen 2.

Contract bepaalde duur, met optie tot verlenging

De afdeling De Zeilen 2 van het PZ Asster heeft een jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in de residentiële psychiatrische hulpverlening voor de doelgroep volwassenen met een verstandelijke beperking en een psychiatrische stoornis en/of gedragsproblemen. Om de verdere uitbouw van kwalitatieve (semi-)residentiële zorg & behandeling voor deze doelgroep vorm te geven zoeken wij een enthousiaste en gedreven master (60%, contract van bepaalde duur, met optie tot verlenging).

Functie-inhoud

Als lid van het interdisciplinaire team bent u mede verantwoordelijk voor het therapeutisch aanbod:

 • U biedt informatieve, begeleidende en therapeutische sessies aan, zowel individueel als aan de familiale en professionele context, passend voor de doelgroep en de diverse problematieken.
 • U stuurt mee het behandelaanbod aan, waarbij persoonsgerichte (wetenschappelijk onderbouwde) kwaliteit van zorg voorop staat.
 • U biedt behandelingsexpertise aan onze partners in de zorg. De Zeilen 2 is een schakel in het zorgcircuit voor deze doelgroep.
 • U ondersteunt het team en individuele medewerkers, maar tevens het therapeutisch proces op de afdeling door gerichte interventies, zowel individueel als in groep.
 • U werkt mee aan de verdere visie en concrete uitbouw van enerzijds de specifieke kwalitatieve behandeling, en anderzijds aan de rol van de afdeling in het bredere netwerk.
 • U neemt een functioneel leidinggevende taak op, en in hett kader van deze rol maakt U ook deel uit van het kernteam van De Zeilen 2.

Functieprofiel

 • U bent klinisch psycholoog of klinisch orthopedagoog, met visum, erkenning, en voor de klinisch psycholoog ingeschreven bij de psychologencommissie.
 • U heeft affiniteit/ervaring met de doelgroep volwassenen met een verstandelijke beperking en een psychiatrische stoornis en/of gedragsproblemen en de begeleiding van hun context.
 • U heeft ervaring in het uitvoeren van psychotherapeutische interventies bij volwassenen met een dubbele diagnose.
 • U kan inhoud en processen implementeren in teams, met aandacht voor enerzijds gedragenheid en anderzijds resultaat.
 • U werkt vlot constructief samen in een ruime interdisciplinaire omgeving.
 • U neemt gemakkelijk initiatief, en stelt de cliënt en zijn context steeds voorop in uw handelen.

Ons aanbod

Een boeiende en uitdagende job in een dynamische afdeling in volle ontwikkeling. U krijgt ondersteuning en kansen om te groeien in uw functie door middel van vorming, training en opleiding.
Weddeschaal: conform ziekenhuisbarema’s.
Extralegale voordelen (maaltijdcheques, kinderopvang tijdens schoolvakanties,..).

Bijkomende inlichtingen betreffende de functie:

Tom Smets, orthopedagoog, 011/ 788 652, tom.smets@asster.be
Steven Dewulf, transmuraal manager, tel.: 011 788 032, steven.dewulf@asster.be

Kandidaturen en CV voor 10 januari 2022 te richten  aan:

Messiaen Kitty, werving en selectie, Psychiatrisch Ziekenhuis Asster, Halmaalweg 2, 3800 Sint-Truiden. Tel.: 011 788 159, kitty.messiaen@asster.be

Geplaatst in Vacature: Limburg en getagd met , .