Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Reageren op eten en gewicht in de eerstelijnszorg

1 december, 2020 om 09:00 - 10:30

Ten gelegenheid van 5 jaar RADAR zet Crosslink verschillende thema’s in de verf die belangrijk zijn in de zorg voor kinderen en jongeren. We organiseren daarom 6 webinars of digitale workshops omtrent uiteenlopende thema’s, die gegeven worden door een spreker met expertise in het relevante thema.

Webinar: Reageren op eten en gewicht in de eerstelijnszorg

Net als we allen leren slapen en leren werken moeten we ook leren eten. Voor sommigen lukt dat als vanzelf, voor anderen met wat spanning. In deze webinar zoemen we in op drie thema’s: Welke nieuwe kapstokken zijn er om eetcompetenties-voor-iedereen te versterken? Hoe kunnen we reageren op beginnend haperend eetgedrag en gewichtsissues ? Wanneer zijn eetproblemen ernstig, en wat kan de eerstelijnsmedewerker doen bij eetstoornissen of obesitas?

Sprekers: An Vandeputte en Loes Stukken werken als psychologen op het Vlaamse Kenniscentrum voor eet- en gewichtsproblemen. Zij werkten pas een draaiboek uit ter ondersteuning van eerstelijnswerk bij eet- en gewichtsvragen.

Kostprijs: gratis

Praktisch:

De webinars en digitale workshops zullen doorgaan via het programma Zoom. Hiervoor is geen specifieke software of voorkennis vereist is; iedereen die zich inschreef kan gewoon via een internet-browser deelnemen. Voor bepaalde onderdelen kan een smartphone met toegang tot internet nuttig zijn.

De link met paswoord naar de juiste zoom-sessie wordt na inschrijving en ten laatste 1 week op voorhand bezorgd op het e-mailadres die je in je inschrijving meegeeft.

Inschrijven:

Inschrijven kan tot en met 18 november 2020 of tot volzet.

Om in te schrijven, zie deze link.

Vragen?

louise.drieghe@overlegplatformgg.be

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
1 december, 2020
Tijd:
09:00 - 10:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,