Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Online veerkracht tijdens en na coronatijd: onlinehulp rond geestelijke Gezondheid met Kinderen en Jongeren

26 november, 2020 om 10:00 - 12:10

Ten gelegenheid van 5 jaar RADAR zet Crosslink verschillende thema’s in de verf die belangrijk zijn in de zorg voor kinderen en jongeren. We organiseren daarom 6 webinars of digitale workshops omtrent uiteenlopende thema’s, die gegeven worden door een spreker met expertise in het relevante thema.

Webinar: Online veerkracht tijdens en na coronatijd: onlinehulp rond geestelijke Gezondheid met Kinderen en Jongeren

Na dit webinar kunnen de deelnemers online hulp en blended hulp definiëren, een kader toepassen om onlinehulp te positioneren in hun werking, zich verhouden op kenmerken en do’s & don’ts van online hulpverlening en aan de slag met 9 aspecten voor het implementeren van onlinehulp. Daarbij zal extra aandacht gaan naar: de meerwaarde van onlinehulp (+ ontkrachten van mythes), medewerkersvertrouwen (en weerstand) en privacy en veiligheid.

Spreker: Philippe Bocklandt is docent en onderzoeksmedewerker onlinehulp aan Arteveldehogeschool.

Kostprijs: gratis

Praktisch:

De webinars en digitale workshops zullen doorgaan via het programma Zoom. Hiervoor is geen specifieke software of voorkennis vereist is; iedereen die zich inschreef kan gewoon via een internet-browser deelnemen. Voor bepaalde onderdelen kan een smartphone met toegang tot internet nuttig zijn.

De link met paswoord naar de juiste zoom-sessie wordt na inschrijving en ten laatste 1 week op voorhand bezorgd op het e-mailadres die je in je inschrijving meegeeft.

Inschrijven:

Inschrijven kan tot en met 18 november 2020 of tot volzet.

Om te schrijven, zie deze link.

Vragen?

louise.drieghe@overlegplatformgg.be

 

Gegevens

Datum:
26 november, 2020
Tijd:
10:00 - 12:10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,