Campagne “Wellicht”: Te Gek!? brengt het thema depressie voor het voetlicht

Depressie is één van de meest voorkomende psychiatrische problemen maar toch blijft de kennis over deze thematiek gering.

Met de nieuwe jaarcampagne Wellicht wil Te Gek!?, in samenwerking met verschillende organisaties, bij de Vlaamse bevolking de kennis over depressie vergroten en inzicht geven in de complexiteit ervan, om zo deze problemen bespreekbaar te maken en stigmatisering en taboe tegen te gaan.

In het kader van deze campagne loopt gedurende de week van 4 oktober een TV- en radiospot op alle VRT-zenders en TV één:

Wil je meer weten? Op de campagnewebsite vind je o.a. nog een reeks getuigenissen en een inhoudelijk animatiefilmpje over depressie, een literatuurlijst en campagnemateriaal. (Je kan hier ook nog steeds gratis een kopie bestellen van de Wellicht-bijlage uit De Standaard)


En voor wie de vorige aankondiging gemist heeft: het is nog niet te laat om een optreden mee te pikken van Te Gek!?’s lopende Open Geesttournee, waarin Raymond van het Groenewoud langs 12 cultuurcentra trekt.

Geplaatst in Blog Posts, Campagne, In de media, Persbericht en getagd met , , , , .