Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vlaamse Hersteldag

9 februari, 2022

Van ervaring en kennis over professionele deskundigheid en ervaringsdeskundigheid naar multideskundigheid: als mensen hebben we elk verschillende levenservaringen van waaruit we denken, spreken en handelen. Als we ons bewust zijn van deze meerstemmigheid, kunnen we onszelf ook meer opstellen als medebetrokkene. Dit geeft ons allen de ruimte om zelf meer in je kracht te staan én door anderen gezien te worden in je sterkte.
De vijfde Hersteldag staat in het teken van multideskundigheid. Mensen laten meespreken, meedenken en meedoen: het zorgt allemaal voor betekenisvolle verandering. Heb je zelf een project dat het verschil maakt? En wil je daar tijdens de vijfde editie van de Hersteldag over komen vertellen? Laat het ons weten.

Hersteldag
De Hersteldag is er voor en door wie zich aangesproken voelt door deze woorden: mensen met eigen ervaring rond psychische kwetsbaarheid en mensen die werken aan eigen of andermans herstel. De focus ligt op het ontmoeten en het ontwikkelen van partnerschappen.

Oproep
De vele zalen van Kunstencentrum Vooruit wachten op voorbeelden en resultaten van herstelwerkzaamheden binnen het thema multideskundigheid. We nodigen iedereen uit om initiatieven, projecten, ideeën, … in te zenden. Dat kan onder de vorm van een workshop, een poster, een video, een gedicht, toneel, een creatief werk, …
We streven naar een gevarieerd programma. Zend in en het organisatiecomité stelt er een boeiend programma uit samen.
We verheugen ons al op uw bijdragen.

Contact: herstel@steunpuntgg.be | www.herstelplatform.be/hersteldag

De vijfde Vlaamse Hersteldag is een initiatief van het Vlaams Herstelplatform, een ontmoetingsplaats over herstel binnen Te Gek!? – Steunpunt Geestelijke Gezondheid vzw.

 

Bijdragen indienen

Gegevens

Datum:
9 februari, 2022
Evenement Categorie:
Site:
http://www.herstelplatform.be/herstelplatform.aspx?PageId=379

Organisator

Vlaams Herstelplatform
Site:
http://www.herstelplatform.be

Locatie

Kunstencentrum De Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
Gent, 9000 België
+ Google Maps
Site:
https://www.vooruit.be/nl/