Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studienamiddag: “Online teaching: van workshop tot webinar”

29 juni, 2020 om 13:00 - 16:30

Een initiatief van BWP, VVCEPC, VVGT, BVRGS en VVPT.

De voorbije maanden konden we tientallen webinars volgen om ons op weg te helpen met online begeleiding en psychotherapie.

Een aantal onder ons heeft zich ook afgevraagd: Zal ik mijn studenten online ontmoeten? Velen hebben de sprong gewaagd. Anderen overwegen de sprong nog. Voor didactische activiteiten was online ondersteuning minder makkelijk te vinden. De meeste vormingen over dit onderwerp blijken nogal technisch of commercieel van aard.

Omdat het levenslange leertraject van onze counselors en therapeuten ons nauw aan het hart ligt, willen we alle supervisoren, lesgevers, trainers en opleiders op weg helpen met deze studienamiddag. Ook therapeuten en counselors die training (willen) inrichten voor een breder publiek kunnen we hiermee op weg helpen.

> Informatie en inschrijvingen <

13u-15u – 360° E-LEARNING
Hans Van de Water (The floor is yours) brengt didactische tips voor online trainingen en workshops: Hoe start en eindig je een online les of workshop? Hoe maak je een online studio van je werkruimte? Hoe maak je een overtuigende indruk voor de webcam? Kortom, wat moet je weten om een training op een interactieve manier online op te zetten en de aandacht van de deelnemers te behouden?
€15 leden / €30 niet-leden

15u30-16u30 ZOOMEN VOOR DUMMIES
Ellen Excelmans (VVGT) helpt ons op weg met Zoom. Word een professionele zoomer en leer hoe je een meeting of webinar kan opzetten, startend van bij de inschrijving tot aan de verwerking achteraf.

€0 leden / €15 niet-leden

Gegevens

Datum:
29 juni, 2020
Tijd:
13:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
https://www.wicket.be/bwp

Locatie

Online (Zoom)