Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online lotgenotencontact voor familieleden van geïnterneerden

16 juni om 19:30 - 21:00

 

Neem deel aan het lotgenotencontact voor families van geïnterneerden

 
  Als je familielid geïnterneerd wordt, komen er veel vragen op je af. Er is niet alleen de mentale zorg, ook de complexiteit van justitie vormt een extra bekommernis.

We organiseren dit voorjaar 2 digitale bijeenkomsten speciaal voor familieleden van geïnterneerde personen. We bieden je de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen aan experten en naar lotgenoten te luisteren.

PROGRAMMA EN DATA

 
 
Woensdag 21 april

Tijdens deze bijeenkomst wordt er samen met Jana Ruymaekers, juriste UPC Duffel, en Ingrid Deckers, medewerker FPC Antwerpen, dieper ingegaan op juridische vraagstukken waarmee je psychisch kwetsbaar familielid geconfronteerd wordt.

IK SCHRIJF ME IN

Woensdag 16 juni

Heb je vragen over de hulpverlening en mogelijkheden om de juiste zorg te krijgen voor je familielid die een interneringsstatuut heeft in de provincies Antwerpen en Limburg? Tijdens deze bijeenkomst wordt dieper ingegaan op jullie vragen over het forensisch zorglandschap door regionale experten.

IK SCHRIJF ME IN

 
  PRAKTISCH

De bijeenkomsten vinden allebei plaats via Zoom, telkens van 19u30 tot 21u00.

Deelnemen is gratis, maar een vrije bijdrage is altijd welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’. Zo kunnen we tijdens de coronacrisis lotgenoten zo goed als mogelijk met mekaar blijven verbinden.

Inschrijven doe je online via onze website. Maar wacht zeker niet tot dan als je zeker wil zijn van je plekje, de plaatsen zijn beperkt!