TEJO Leuven zoekt vrijwilligers voor therapeutische begeleiding

TEJO Leuven zoekt vrijwilligers voor therapeutische begeleiding

Je kent wellicht TEJO Leuven. We zijn een vrijwilligersorganisatie die therapeutische begeleiding geeft aan jongeren tussen 10 en 20 jaar. Laagdrempelig, kortdurend, oplossingsgericht en gratis. Sinds onze start in september 2019 deden meer dan 500 jongeren een beroep op ons.

Heb jij zin om therapeutische begeleiding te geven? Beantwoord je aan het profiel dat binnen TEJO Vlaanderen is afgesproken of beschik je over gelijkwaardige competenties door je ruime ervaring in de jeugdhulp? Dan zien we er naar uit dat jij ons team komt versterken. Het is een extra troef als je er mee voor zorgt dat onze groep meer divers wordt.

Op dit moment zijn al een twintigtal therapeuten actief bij TEJO Leuven. Ze geven gemiddeld 2 uur per week begeleiding. Iedereen neemt deel aan een inter- en supervisiegroep en krijgt toegang tot het vormingsaanbod.

TEJO Leuven is een organisatie waarin integrale zorg, autonomie, verbondenheid en zorgzaam samenwerken inspirerende principes zijn. Onthaalmedewerkers , therapeuten en ondersteunende vrijwilligers ontmoeten mekaar in de TEJO-cafés en op de algemene vergaderingen.

Heb je zin om mee te werken of wil je meer info? Neem contact met één van onze vrijwilligers of stuur een mailtje op info.leuven@tejo.be.

Geplaatst in Oproep.