PSYCHIATER Volwassen- en Ouderenwerking – REGIO Aalst/Ninove

Het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-Oost-Vlaanderen VZW, erkend en gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid, biedt gespecialiseerde behandeling aan kinderen, volwassenen en ouderen met ernstige psychische/psychiatrische problemen en stoornissen.
Daarnaast biedt het drugpreventieteam begeleiding aan jongeren met een beginnende verslaving in 20 gemeenten. Er is eveneens een forensisch team. In totaal werken 70 medewerkers in het CGG ZOV verspreid over de verschillende vestigingen in Aalst, Geraardsbergen, Ninove, Oudenaarde, Ronse en Zottegem.

VACATURE:

Wens jij deel uit te maken van een gedreven en enthousiast multidisciplinair team in het CGG Zuid-Oost-Vlaanderen?

Wij zijn op zoek naar een:

PSYCHIATER
Volwassen- en Ouderenwerking – REGIO Aalst/Ninove

Contract (12u/week +4u/week connect-werking)

Algemeen:

  • Je bent een enthousiaste, geëngageerde en erkende volwassenpsychiater, een reeds gevolgde psychotherapeutische opleiding is zeker een meerwaarde.
  • Je hebt een voorliefde voor het ambulante werk in de geestelijke gezondheidszorg die rekening houdend met de vele maatschappelijke veranderingen volop in beweging is.
  • Je wilt in een tandemfunctie met de coördinator van het volwassenteam Aalst-Ninove inhoudelijk en vanuit je psychiatrische expertise mee sturing geven aan de dagdagelijks werking binnen een ambulant multidisciplinair team van psychologen en bachelors in de psychologie.
  • Je bent collegiaal ingesteld.

Ons aanbod:

  • een enthousiast multidisciplinair team, werkend vanuit diverse theoretische kaders, in een actieve organisatie met een netwerk van zorgactoren.
  • 12u per week (uurrooster kan besproken worden, vraag aanwezigheid op teamvergadering maandagnamiddag) – eventueel optie voor beperkt aantal extra uren per maand voor versterking van de werking vroegdetectie en -interventie bij de doelgroep met transitieleeftijd.
  • je werkplaats bevindt zich in de vestigingsplaats Aalst (Keizersplein 4) van het CGG Zuid- Oost-Vlaanderen.

Interesse?

Voor meer informatie omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met mevr. Carla Belon, doelgroepcoördinator, via 078 15 55 70 of carla.belon@zov.be .

Uw kandidatuurstelling met CV en motivatie kunt u via mail bezorgen aan marc.vandergraesen@pcariadne.broedersvanliefde.be.

Laatstejaarsassistenten worden ook uitgenodigd om zich kandidaat te stellen.
Vertrouwelijke afhandeling wordt gewaarborgd.

Voor een volledig overzicht van de vacature, zie VacaturepsychiaterVT AN CGG ZOV

Geplaatst in Vacature: Oost-Vlaanderen en getagd met , .