PANGG0-18 zomerwebinars (juni 2021)

Na de succesvolle eindejaarswebinars 2020 stelt PANGG0-18 graag een nieuwe reeks zomerwebinars in 2021 voor! Rode draad door deze reeks is ‘Geestelijke gezondheidszorg bij kinderen en jongeren’.


  • Inschrijven? Klik op de titel van de webinar naar keuze, en nadien op de knop ‘registreer’, je kan je voor meerdere webinars inschrijven
  • Live-webinar: max. 100 deelnemers
  • Uitgesteld kijken: geen limiet van deelnemers, inschrijven wel noodzakelijk
  • Prijs: €10 per webinar (zowel voor de live-webinar als het uitgesteld kijken) – direct online te betalen
  • Nog vragen? crosslink@pangg0-18.be

Webinar: een lezing omtrent een bepaald thema die je kan volgen op je eigen  laptop, PC, tablet of GSM. Als kijker ben je voor niemand zichtbaar of hoorbaar. Je hoeft geen programma te downloaden, je dient enkel op de link te klikken die wordt verstuurd na betaling.

Live-webinar: je volgt de webinar live terwijl de spreker zijn lezing geeft. Er is ruimte om vragen te stellen aan de spreker via Q&A (Vraag en Antwoord). Je krijgt nadien eveneens de opname doorgestuurd die enkele weken beschikbaar blijft.

Uitgesteld kijken: je kijkt naar de opgenomen webinar op een zelf gekozen tijdstip. Er is geen ruimte voor vragen. De webinar wordt verspreid daags na de live-uitzending, deze zal enkele weken beschikbaar blijven om te bekijken. 

Geplaatst in Webinar en getagd met , .