Klinisch psycholoog – psychotherapeut – CGG PassAnt, vestiging Leuven

VACATURE
Klinisch psycholoog – psychotherapeut
Doelgroep Volwassenen en Ouderen
CGG PassAnt vzw, vestiging Leuven
(Deeltijds 19 uur)

PassAnt vzw biedt als Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg psychotherapeutische en psychiatrische hulpverlening aan. Daarnaast heeft het centrum ook een belangrijke preventieve opdracht. Het werkingsgebied is de provincie Vlaams-Brabant. CGG PassAnt heeft 4 vestigingsplaatsen (Halle, Dilbeek, Leuven en Haacht). De werking bestaat uit multidisciplinaire teams, die zijn samengesteld uit kinder- en jeugdpsychiaters, psychiaters voor volwassenen/ouderen, klinisch psychologen, klinisch orthopedagogen, maatschappelijk werkers en administratieve omkaderingsfuncties. CGG PassAnt is initiatiefnemer van een aantal innovatieve projecten, waaronder Suïcidepreventie & Werkgroep Verder (postventie), Consultdesk GGZ, Traumateam,… Binnen de organisatie heerst een positieve en constructieve werksfeer, een cultuur van overleg en een open communicatie. Kwalitatieve hulpverlening staat centraal.

Meer informatie vindt u op onze website: www.passant.be

Je functie
– Je voorziet individuele psychotherapie en groepstherapie aan volwassenen met ernstige psychische en relationele problemen, met voldoende oog voor hun context (gezinssituatie, onderwijs, werk, … ).
– Je draagt bij aan een kwalitatief in en uitstroombeleid, rekening houdende met de wachttijden.
– Je draagt bij aan de samenwerking in teamverband door een actieve en betrokken deelname aan teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten.
– Je draagt zorg voor een kwalitatieve schriftelijke en mondelinge rapportage én registratie in het EPD. Kennis van EPD is een pluspunt.
– Je neemt deel aan interne en externe werkgroepen en verdiept je inhoudelijk in het domein van de volwassenwerking. Je legt contacten binnen het werkveld rond deze doelgroep en zet PassAnt verder op de kaart.
– Je hebt kennis van de sociale kaart en coördineert de ondersteuning en zorg vanuit de behoefte van de cliënt, met de nodige afstemming tussen de verschillende betrokken hulpverleners.

Je profiel
– Je beschikt over een diploma master in de klinische psychologie optie volwassenen.
– Je hebt een erkende therapie-opleiding gevolgd. Je hebt minstens 3 jaar ervaring in psychotherapeutische hulpverlening.
– Je hebt een grondige kennis van de sociale kaart en zet in op het uitbouwen van het netwerk.
– Ervaring en/of interesse in het werken met groepen is zeker een pluspunt.
– Je bent enthousiast, dynamisch en positief ingesteld en kan collega’s meenemen in een visie.
– Je werkt graag in teamverband in een multidisciplinair kader en staat open voor feedback.
– Je bent vlot in schriftelijke en mondelinge communicatie.
– Je beschikt over goede organisatorische en administratieve vaardigheden en werkt met een deontologisch zorgvuldige houding. Je kan met stiptheid je patiëntendossiers bijhouden.

Ons aanbod
– Een contract van onbepaalde duur
– Een deeltijdse betrekking van 19 uur waarvan 30 % buiten de kantooruren
– Snelle indiensttreding mogelijk, startdatum overeen te komen
– Een correcte verloning volgens de wettelijke barema’s onder PC 331.00.20
– Een hospitalisatieverzekering
– Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en bijscholingen
– Een aangename werkomgeving binnen een groeiende organisatie.
Een gemotiveerd en dynamisch team!
– Ruimte voor initiatief in het verder uitbouwen van de werking

Als je wil solliciteren, doe dat dan vóór 5 oktober 2021. Stuur een persoonlijke brief met CV en motivatie via e-mail naar martine.appeltans@passant.be. Voor extra inlichtingen kan je bellen op het nummer O16/ 31 99 99.

Geplaatst in Vacature: Vlaams-Brabant.