Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Congres: De therapeutische schatkist de klok rond [PXL Congres Hasselt]

7 oktober om 09:00 - 16:30

75€

Op 7 oktober 2021 organiseren OPZC Rekem, PXL healthcare en Thomas More Turnhout samen een studiedag voor psychiatrische verpleegkundigen en andere hulpverleners over het thema van therapeutisch handelen van hulpverleners in een context van nabije zorg.  Prof dr Andries Baart zal toelichting geven over de presentietheorie en ook dr Joeri Vandewalle zal vertrekkende vanuit zijn doctoraatsonderzoek – dat met verschillende prijzen bekroond werd – over suïcidale ideatie en de verpleegkundige houding de verwachte therapeutische houding bespreken.

Zijn we therapeutisch goed bezig? Het congres ‘de therapeutische schatkist de klok rond’ geeft 7 oktober het antwoord op deze vraag. En dat aan de hand van een aantal fundamenten voor goede zorg. Deze studiedag wordt georganiseerd vanuit het expertisenetwerk psychiatrische verpleegkunde en is er op gericht huidige en toekomstige zorgverleners in de ggz te inspireren en een stukje mee te geven uit onze bodemloze therapeutische schatkist. Vooral binnen de workshops is er een sterke vertegenwoordiging door collega’s vanuit OPZC Rekem. Het congres wordt georganiseerd door PXL, Thomas More University College en OPZC Rekem.

Download de inschrijving hier.

Via deze link kan u het programma bekijken en inschrijven : Congres: de therapeutische schatkist de klok rond | OPZC Rekem

U bent allen uitgenodigd om deel te nemen aan deze boeiende studiedag die live doorgaat in Hasselt.

Gegevens

Datum:
7 oktober
Tijd:
09:00 - 16:30
Kosten:
75€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.opzcrekem.be/sites/default/files/uitnodigingcongresggz.pdf

Locatie

PXL Congres
Elfde-Liniestraat 23
Hasselt, 3500 België
+ Google Maps