Combimedewerker Mobiele Teams (YUNECO)

YUNECO zoekt medewerkers die willen deel uitmaken van het mobiele team langdurige en aanklampende zorg in de regio Halle/Vilvoorde.

Het team heeft zijn uitvalsbasis op enkele locaties in de regio Halle/Vilvoorde, maar dekt de volledige regio en functioneert als team onder de verantwoordelijkheid van de kinder- en jeugdpsychiaters van het netwerk. Zij verrichten in hoofdzaak klinisch werk in de leefcontext jongeren met een psychische en/of psychiatrische problematiek in combinatie met een verstandelijke beperking. Ze werken intensief samen in het netwerk met alle partners in de jeugdzorg en in de zorg voor jonge volwassenen met een dubbeldiagnose.


Dit betreft een deeltijdse functie van 0.5vte gedurende 6maanden (met kans op verlenging)

Vereisten:

  • Je hebt ervaring in het werken met kinderen, jongeren met een verstandelijke beperking
  • Je hebt een basisdiploma als bachelor in assistent psychologie , psychiatrische verpleegkundige of orthopedagogie of een equivalent daarvan
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met kinderen en jongeren met een psychische en/of psychiatrische problematiek
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het mobiel klinisch werk
  • Je beschikt over een eigen wagen
  • Je wenst te werken in het werkingsgebied Vlaams-Brabant – regio Halle-Vilvoorde

Sollicitatieprocedure:

Voor verdere inlichtingen en inzenden van je kandidatuur en CV ten laatste 22 mei 2020 kan je contact nemen met Marina Danckaerts of Ann Van der Speeten, netwerk-coördinatoren: marina.danckaerts@yuneco.be en ann.vanderspeeten@yuneco.be (016 27 03 15)


Vacature_YUNECO_Combimedewerker_HV (PDF)